Post by kobulfaconsches on Feb 6, 2022 23:51:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Jackal Squad - Arcade Shooting 2022 version ▞▞▞
U najboljem slučaju amaterski
Zasad se igra čini dobrom. Nije zaraženo oglasima što je super. Borba je laka, ali nisam još daleko u igri.
Opet je nestala moja recenzija s 1 zvjezdicom. Doslovno ćete provesti više vremena gledajući reklame nego stvarno igrajući igru.
Purani yaady
Greška na razini 3-4 gdje svi čamci ne izlaze iz vode i zaglavite
Nevjerojatna grafika, moja nova omiljena igra.
Prvi dan igranja. Zabavna pucačina bez prisilnih reklama. Duga igra bez trošenja novca.
Jackal Squad - Arcade Shooting Παιχνίδια arcade qrd
Jako volim ovakvu igru. Rijetko je naći ovakvu igru danas.
Općenito, igra je zabavna. Ima visoku razinu poteškoća u gornjim razinama. Nekoliko stvari koje treba popraviti. 1. Snježni grješnici mogu pucati kroz zidove, a ja ne mogu. Isto i s plamenim momcima. Oni već imaju jako dug doseg, to im samo daje prednost koja im nije potrebna. Dio strategije u ovoj igri je pucati i skrivati se. Ne mogu to učiniti s njima. Ima još nekoliko manjih stvari, ali te dvije treba riješiti.
Sjajna igra! Cool Revamped Jackal iz starih 8-bitnih dana.Ove su prilično zgodne za Android Revamp of Jackal..nove karte..Napredna grafika i ova igra je "F.U.N!" Kao da ima ono što vam treba.. Džipovi i tenkovi u komandoskom stilu.. Možete voziti u ratu i jedinica se automatski zaključava na neprijateljima. Igrao sam oko 3-4 razine i mogu reći "Vrijedi pokušati!" Vrlo lijepo! Dakle, bravo za kreatore Jackal Squad-a! Postigli ste pogodak! 5/5⭐**Izbor za Android igre** (vrlo preporučljivo)
Igra je stvarno dobra i zanimljiva, zabavna za igranje i uzbudljiva. Ali prisluškivanje je stvarno jako loše, popravite ga
Jako volim ovu igru, ubojica je u stvarnom vremenu, ali s vremena na vrijeme bi imala problema... Kao da neprijatelji neće umrijeti i vaš lik neće pucati... I također kaže da treba završiti prethodna misija najprije iako je već gotova. Molimo popravite to
Redigirao sam svoju prethodnu poruku o nepobjedivim neprijateljima, ažuriranje je sve popravilo, hvala!!
Dobro, ali upute nisu jasne. Rastavio sam predmet i izgubio ga
Prekrasna igra i sjajna grafika također su jako uživali
Mogla bi biti dobra igra, ali u igri nema opcija. Nema mogućnosti isključiti odvratni glas koji kaže "ok!" i "pomozi mi!" Ne postoji mogućnost zaključavanja kontrola na jednom mjestu na zaslonu. Umjetnički dizajn je dobar, glazba je dobra, ostalo je samo generička mobilna igra bez karaktera ili dubine.
jednostavna igra pucanja, zabavna za igranje. Podsjeća me na igru koju sam igrao 80-ih... moja vrsta igre :-)
Jednostavno smiješan oldskool... Sviđa mi se!!
Omg, šališ se? 🤣. Problem je u igri. Suuuuuucks
kakvo nostalgično iskustvo i vrlo dobro optimizirano iskustvo igranja na mobilnom uređaju nadamo se da ćemo vidjeti značajke i poboljšanja mote
Plati za pobjedu u igri. Ne trudi se igrati.
Ova igra je u redu, ali kada kupim paket zonu 1, moj novac je nestao i ništa ne dobijam, imam račun ako želite
Kontrola nije bila zabavna
to je zabavna piksel auto pucačina tenk arkadna igra
Kada dođete do 3. faze, postaje super teško i trebaju vam dani da prođete jednu razinu
samo ne moja šalica čaja
Najbolji neki puno bolji od originala, nastavite stvarati ovakve igre
Igra je dobra. Ono što ne razumijem je vještina koju dobivate u igri kao što ja dobivam vještine kada više nema neprijatelja? Predlažem da također stavite vještine u prvu fazu, a ne u posljednju.
Dobra premisa, sjajna grafika i cool zvukovi, nažalost igranje igre je sasvim u redu. Premještanje džipa i automatsko paljenje, bez ikakvog potrošnog materijala koji birate kada ćete koristiti, brzo stari. Naletite na bug na razini 3-2 gdje neki neprijatelji postaju potpuno neranjivi. To je bilo dovoljno za odustajanje.
Jackal Squad - Arcade Shooting آرکیڈ txvh
sjajna mala igra, odlična zabava, sjajne kontrole i praktički bez reklama ako ih ne želite.
Vrlo arkadno, vrlo kvalitetno
Sjajna igra, ali toliko dosadna da je duga razina repitacije jedina razlika je broj neprijatelja. Sasvim nisam izazvan
Zabavna staromodna zabava ...s tenkom i zapaljenim tijelima vaših neprijatelja. YaaHooo!
Word Search - Word Puzzle Game Word bfjh
Dobro se nasmij ovoj igrici, mislio sam da je reklama dobro pa sam je preuzeo, nisam se razočarao 👍🏼
oh, kako je dobra grafika je super, izvedba igre STVARNO mi se sviđa OVA IGRA da je tako zarazna😍😍
Sranje je
Kontrola je nekako pokvarena
reklama koju sam vidio na ovoj igrici bila je dobra i igra u stvarno zabavnoj