Post by kobulfaconsches on Feb 7, 2022 0:10:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες αύξηση κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά κάθε τρίτη διαφήμιση δεν σας επιτρέπει να το κλείσετε και, αντίθετα, σας στέλνει ατελείωτα στο Google Play store. Πρέπει να κλείσω το παιχνίδι και δεν παίρνω τα νομίσματά μου για αυτόν τον γύρο. Αρκετό πρόβλημα για να το διαγράψετε.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να με βοηθήσει με το άγχος μου.
Τελειοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου αρέσει τόσο απλό, τόσο καλές ιδέες για χαλάρωση στο σπίτι και πολλές επιλογές τόσο διασκεδαστικές που δεν το μετανιώνω
γελοίος. Πέρασα το 90% του παιχνιδιού παίζοντας μίνι παιχνίδια για να αγοράσω έπιπλα (μόνο 3 επιλογές, btw) και το 10% παίζοντας το πραγματικό παιχνίδι σχεδιασμού. χάσιμο χρόνου. πάρα πολλές διαφημίσεις.. απεγκαταστάθηκε μετά από αναπαραγωγή για μία ώρα. 😂👎👎
Παραπλανητική επικεφαλίδα και εικόνες που έχετε δώσει στην πρώτη σελίδα - είναι ένα Candy Crush και μετά από κάθε επίπεδο μπορεί κανείς να παίξει το παιχνίδι εσωτερικής διακόσμησης αλλάζοντας ένα στοιχείο κάθε φορά🤣🤣🤣😂😂😂 για αυτό το λόγο εγκατέστησα το παιχνίδι εν αγνοία μου . Τι μεγάλο χάσιμο χρόνου!!! Πρέπει να σέβεσαι τον χρόνο των άλλων😛😛😛😛😛😝😝😝😝😝👊👎
My Home Design - Modern City Puzles lkoz
Παιδιά νομιζα πως ήτανε καλλίτεροι😂😭😤😤😤😭😭😭😭🍨🍚
Απαίσιο!! Δεν μου άρεσε καθόλου και επίσης είχε πάρα πολλές διαφημίσεις!!
Είναι πραγματικά εθιστικό. Αλλά, του δίνω το μισό. Είναι ωραίο για τις διαφημίσεις να συνοδεύονται από πρόσθετα στοιχεία, αλλά όχι για τίποτα. Γιατί να βλέπουμε διαφημίσεις & ΤΙΠΟΤΑ στο τέλος του;; Το χειρότερο μερικές φορές δεν λαμβάνω επιπλέον στοιχεία.. κρίμα...
Εν τέλια άλλα
Πάρα πολλές διαφημίσεις...
Πολυ ωραιο...μπραβο.
τα γραφικά των παιχνιδιών παζλ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια αναβάθμιση για matcb το τμήμα σχεδίασης, αλλά εκτός από αυτό, αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι σχεδιασμού!
Δεν μου αρέσει αυτή η διαφήμιση
Έπαιξε μόνο μέχρι το 1ο επίπεδο. Αλλά η εμπειρία μου ήταν πολύ καλή. Υπήρχαν κάποιες διαφημίσεις αλλά σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια αυτό το παιχνίδι έχει πολύ λίγες διαφημίσεις. Κάποια βελτίωση μπορεί να κάνει αυτό το παιχνίδι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Ωραιο
καλο ειναι
Ήθελα ένα ωραίο, απλό παιχνίδι σχεδιασμού και όχι ένα παιχνίδι τύπου candy crush. Ήταν διασκεδαστικό στην αρχή, λίγο ενοχλητικό που έπρεπε να παίξω ένα παιχνίδι σε στυλ candy crush για να σχεδιάσω αντικείμενα. Στη συνέχεια, το παιχνίδι C.C ανέλαβε και ήταν πολύ δύσκολο. Πολύ χωρίς ανταμοιβή, ήθελα ένα ωραίο παιχνίδι σχεδίασης όχι ένα άλυτο παιχνίδι καραμέλας 😡
Ωραίο gameplay...... Στην αρχή το επίπεδό του ήταν τέτοιο που παίζοντας βήμα βήμα, το επίπεδό του γινόταν σκληρό...
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά θέλω περισσότερα επίπεδα. Περίμενα 2 εβδομάδες για να σχεδιάσω ένα νέο δωμάτιο. Βγείτε με περισσότερα και αυτό το παιχνίδι θα είναι ξανά απολαυστικό.
Είναι τόσο εκνευριστικό. Σταματάει ξανά και ξανά ανάμεσα στο παιχνίδι και χάνω το παιχνίδι που παίζω. Και δεύτερον, όταν κέρδισα αυτό το παιχνίδι candy crush, δεν έδωσε καθόλου χρήματα, δεν προστέθηκαν χρήματα.
Δεν εχω λογια ειναι φανταστικο
Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στις ανταμοιβές μου. Ο κουμπαράς είναι γεμάτος και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτόν ούτε στα διαμάντια 😏
αυτό το παιχνίδι είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό χωρίς προβλήματα, το λατρεύω 😍 ❤
Αρκετά καλό παιχνίδι! Έχει πολύ ωραίες επιλογές στη διακόσμηση του δωματίου! Πολλά δωμάτια να ξεκλειδώσεις.. Οι λόγοι που δεν έβαλα 5 αστέρια επειδή έχουν απίστευτα ΠΟΛΛΕΣ διαφημίσεις και επειδή οι πίστες γίνονται πολύ δύσκολες μετά από κάποιο σημείο και ζητάει όλο και περισσότερα χρήματα για κάθε βήμα στη διακόσμηση..
Μου άρεσε η διακόσμηση, αλλά γρήγορα έφτασε σε επίπεδα που δεν μπορούσα να νικήσω χωρίς να ξοδέψω πολλά και έτσι δεν μπορούσα να ολοκληρώσω τη διακόσμηση του δωματίου. Πάρα πολύ ταίριασμα 3 και όχι αρκετή διακόσμηση.
Μου αρέσει που δεν είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τα χρήματά σου. οπότε τα παιχνίδια σταματάς να παίζεις για αυτόν τον λόγο. Είναι καλό να θυμάστε ότι έχετε ανθρώπους σαν εμένα, που είναι ανάπηροι και μας παίρνει περισσότερο χρόνο για να κουνήσουμε τα δάχτυλά μας. Νομίζω ότι θα ήταν ωραίο να διαλέξετε το δωμάτιό σας για να φτιάξετε. Να σας δοθεί η δυνατότητα επιλογής δωματίων.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και πρέπει να παίξετε για να μπορείτε να σχεδιάσετε
Διασκεδαστικό αλλά θα ήταν πιο εύκολο αν δεν έπρεπε να πληρώσουμε για τα πράγματα και να κάνουμε παζλ
Μπράβο φοβερό 💜
Παρόλο που δεν μ αρέσουν τετία παιχνίδια αυτό το λατρέψα και γιαυφτό εβάλα 5αστερία 😌👌👌💓💓
Anger of stick 5 : zombie Laga brp
Είναι τέλειο!☺️Να το κατεβάσετε θα το λατρέψετε!!!😀👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Πολύ καλό λοιπόν
Το ταιριαστό παιχνίδι είναι δύσκολο να νικηθεί. Μπορείτε να περάσετε πέντε ζωές για ένα παιχνίδι που ταιριάζει. Δεν είναι εντάξει.
Υπεροξό πεξνίδι
Απολάμβανα την εφαρμογή μέχρι που σταμάτησε με ένα μήνυμα "Αναμονή για νέους πελάτες. Επιστρέψτε σύντομα". Πόσο σύντομα.
αυτό το παιχνίδι είναι φανταστικό Θεέ μου!!!!
Κυριολεκτικά ένα από τα χειρότερα παιχνίδια, με διώχνει συνεχώς, τόσες πολλές προσθήκες... είναι τόσο ενοχλητικό.. Μου άρεσε να το παίζω μέχρι που δήλωσε ότι με διώχνει κάθε φορά που το παίρνω.
My Home Design - Modern City እንቆቅልሽ ibvn
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά μετά από μερικά στάδια τα χρήματα του νικητή είναι ακόμα λιγότερα.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που είναι όταν τελειώσουν τα χρήματά μας, θέλουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι αυτό το παιχνίδι δεν μου αρέσει, οπότε έδωσα μόνο 4 αστέρια εξαιτίας αυτού του πράγματος που είπα παραπάνω 👆
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν σας προσφέρει καμία δωρεάν βοήθεια ή τίποτα για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο. Χρειάζεστε κάποια βελτίωση, σκεφτείτε να το διαγράψετε. Δώστε κάποιου είδους βοήθεια
Καταπληκτικό απλάαα
Χάλια!!! Είναι χάσιμο του χρόνου μου να διακοσμώ ένα σπίτι όταν πρέπει να το κερδίσω παίζοντας κάποιο ανόητο παιχνίδι. Το μόνο που ήθελα είναι να διακοσμήσω.😡
υπέροχο και δροσερό παιχνίδι για να παίξετε..πολύ χαλαρωτικό...
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ενθουσιασμένο. Δεν μπορείτε να περάσετε το επίπεδο 1. και συμφωνώ με το άλλο κορίτσι δεν μπορείτε να παίξετε τα άλλα παιχνίδια χωρίς βοήθεια. Επίσης, το θέλω συμβαίνει με τους άλλους ανθρώπους που είναι τόσο ενθουσιασμένο. Μακάρι να μην συμβεί ποτέ αυτό το παιχνίδι και να μην παίξετε ποτέ αυτό το παιχνίδι.
ΑΠΑΙΣΙΟ!!!!!!! Αυτό το παιχνίδι κολλάει, δε βγάζει νόημα.😠😠😠😠😠😠👎👎😠👎😠👎😠👎😤😤😤💀
φαίνεται καλό παιχνίδι, μόλις άρχισα να παίζω. είναι καλά σχέδια. Φαίνεται διασκεδαστικό και χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής.
Η εφαρμογή κολλάει όταν κερδίσετε το δωρεάν παιχνίδι μιας ώρας και αφαιρεί το χρόνο σας. Έχει συμβεί ήδη τρεις φορές. Αυτό με κάνει να μην θέλω να το παίξω άλλο. Προχωράμε σε κάτι πιο αξιόπιστο.