Post by kobulfaconsches on Feb 7, 2022 0:13:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stilist Kız: Beni Güzelleştir ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stilist Kız: Beni Güzelleştir IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar daha fazla altın ▞▞▞
▞▞▞ Stilist Kız: Beni Güzelleştir 2022 version ▞▞▞
Oyun dili kasıyor ama güzel olması olmasa daha iyi olurdu. Onun dışında güzel 😉😉😉😉
Bence buBence bu oyun biraz eğlenceli ama o kadar çok reklam var ki zar zor oynuyorsunuz.
güzel gibi kötü yani orta güzel
Bu oyun çok ilginç ama ben tüm kilitli elbiselerin açılmasını istiyorum
güzel bir oyun
Stylist Girl: Make Me Fabulous Alkalmi ful
Çok kötü bir oyun
Çok güzel zaten ben daha fazla yüklem ama çok zorlu bir yalnızlığım çok reklam
Oyunu yükleyeli bir gün oldu ama ben gerçekten reklam izlemekten çok sıkıldım
Bu uygulama sadece yükseltme öğelerinde reklamlara izin verdiği için 5 yıldız veriyorum, bu yüzden modelinizin seviye atlama şansı var Her yaştan bayanlar için eğlenceli oyunlar için teşekkürler...Gerçekten tatmin oldum
bu oyunu seviyorum ama evet böcekler sinir bozucu olabilir, bu öğeleri eklemeler için almam gerekiyordu, stilistinizin zaman zaman önereceği şeyler, ama yine de beni suçladı, yine de oynamayı bırakmayacağım, devam et harika çalışma ve iyileştirmeler
korkunç oyun ....birçok reklam yapmak istediğini yapmana izin vermiyor
Bu oyun gerçekten berbat....... Çevrimdışı bir oyun olduğunu ve her zaman etek ayakkabılarını veya herhangi bir makyajı açmak için çok fazla kanlı reklam izlemeniz gerektiğini söylüyor. saçma sapan elbiseler dışında her şey kilitli........ Her şey çevrimdışı erişilebilir olmalı..... Aptallar 😠😠😠
Bu oyunda birçok reklam var
Yeni başlayanlar için oyun o kadar da kötü değildi...ama neden tüm önemli öğeleri kilitlemek zorundaydılar?
Eğlenceli bir oyun ama tüm paranı kaybettiğinde sinir bozucu oluyor 💰 neden her şeyin kilidini açmak için sinirlendiğimi bilmiyorum daha eğlenceli olacak
Bu oyun tek şansı berbat bir şans coco para problemini çözmek zorunda kaldı ama hayır her şeyi açtılar ama dükkanların içinde kilitli özellikle makyajda hangi oyun en iyi şeyi kilitlemek isteyecek ruj , ayakkabı , gömlek , kolye takmak istersek bir gömlek kilitli sadece önlük giymemize izin var müteşekkirim bu oyuna 2 yıldız verdim
Bu oyun akşam yemeği eğlencesi, heyecan dolu ama düzeltilmesi gereken bir uygulama var! (ilk randevunuz) randevuda adamı temsil edecek veya bir erkekle flört edecek birinin olması gerekiyordu. Oyun aslında o kadar da kötü değil. Yine bir şey var ki, tüm yerler açık, bu gerçekten harika, oyunu gerçekten seviyorum, farklı durumlar için yeni müşteriler oluşturuyor 😘😘, bu oyunu gerçekten ne kadar sevdiğimi göstermek için.
Oyun çok ama çok kötü oyüzden bir yıldızda😠😠😠 Rastgele:tshkelzmxndkföcnxıxodknxhcıxıfhvhvgcbdndpeşsö, nyx7dödn
İndirmek sonsuza kadar sürer, böylece sadece iki yıldız
Benim gibi giyinmeyi sevenler için gerçekten güzel ve eğlenceli bir oyun ama aksesuarların çoğu kilitli, kuyumcu, ayakkabıcı vb. İyi oyun ama deneyin ve yükseltin
daha guzel olabilirdi
Stylist Girl: Make Me Fabulous कैज़ुअल गेम lrjc
Bu oyunu seviyorum 😀😀😀ama kızlar makyajla bile çok çirkin🙄🙄.Etekleri,ayakkabıları ve saç halkaları kilitli.Bir şey yapılmazsa hemen silerim🤔🤔🤔🤔
Bu ikinci yükleyişim haylakiltli olersa birdaha yukletmiyecem
İnternetten tekrar ziyaret edilecek bir yerde kilitlenme yoksa oyun acik olan bir yerde olan bidaha kitlenmesin duzeltin 2 puan kirdim
onun yeri kilitli sadece elbiseler var başka hiç bir şey yok
3 yıldız veriyorum çünkü bazı şeyler için ödeme yapmanız gerekiyor ve kilitli şeylerin modtları
bu çok güzel ve coco oyunu çocuklar için harika oyunlar
Oyunu seviyorum çünkü oynadığım sıralı şık oyun gerçekten harika
Vay! Ne harika bir oyun! Bu ücretsiz olan ilk Coco oyunudur... Sadece jetonlar ve özel efektler için para ödemek zorundayız, bu şimdiye kadarki en iyi oyun değil.👍😉
Zombie Catchers - Zombiler Aksiyon rqc
Çok guzel duruyo hadi bakalim😂🌹😂
Sinem kanşıray 180
Stylist Girl: Make Me Fabulous Nezahtjevne igre faj