(Android) Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero kodlar sonsuz dayanıklılık
Feb 16, 2022 23:35:54 GMT -5
Post by verscompperrenspa on Feb 16, 2022 23:35:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sonsuz dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Çok güzel bir oyun haha! ama Türkçe dili eklense daha iyi olurdu ne bittiğini düşünüyorum ama kendi içinde yaşamaktaydim
Sadece harika reklamlar için indirin lol. Ama biraz sıkıcı: -Dalgalar çok yavaş -Canavarları yerleştirdikten sonra yerlerini değiştiremiyorum -aktif oyunda yapacak çok fazla bir şey yok. Sadece bekle ve sandığın Altınlarını al.
1 yıldızssskssm veren ben çok zekiyim ya .d güzel baya en seven hayvan lar var güzel bayaıyor ama biraz zor ama öne çıkma için rastgele güzeloyunshxhhcsujxbcbcbdusjsjzjbhwkakamxmsmlskdjjdksmsmsmsmsmlskdjjdksmsmsmsmskskxkxmcjiedjk*
Canavarların saldırı hızı, her şey için çok fazla reklam, aynı aile canavarı bonusu ve farklı haritalar/olaylar ve daha fazla hız dalgası artı hızlı temizleme bonusu hakkında daha fazla derinlemesine bilgiden yoksundur.
Oyun eğlenceli ama geliştirilmesi gereken çok şey var. Bazı canavar türleri arasındaki seviye farkı çok fazla. Bazılarını bir günde, bazılarını bir ayda tesviye edersin. Çağırma sistemi açıkça rastgele değil. Bazı seviyeler gereksinimleri arasında bir boşluk var. Belirli bir seviyeyi geçebilmek için aylarca gring yapmanız gerekir.
oyun çok güzel sarıyo indirir indirmez 6 saat oynadım gözüm ağırıyo ama yine eylenceliirandomyidtfs96tf9d6tdf9utdft9sft9wt9wdr9yscostfs9tufotufe2yuv76d1rv9yuf4gduoyd142vyu4d2v9ut42vu9t4dvoyvjt9wt9wdr9yscostfs9tufotufe2yuv76d1rv9yuf4gduoyd142vyu4d2v9ut42vu9t4d4dvojt9wt9wdr9yscostfs9tufotufe2rgtjrgdu3rg3rvyrv2v9ut42vu9t4dvoyv2
Bu oyundan gerçekten zevk almaya çalıştım ama pek bir şey sunmuyor. Haritaların hepsi aynı ve görünüşe göre çağrılarınızı geliştirmek, oynaması ücretsiz bir özellik değil çünkü hiçbir yerde ücretsiz evrim para birimi görmedim. Oyun kapandığında bile ilerlemiyor, sadece size daha fazla altın veriyor, ancak aktif olarak dalgaların geçmesini beklemeniz gerekiyor ve çok yavaşlar. Çağrımı 200 lv'nin üzerine yükselttikten sonra, sanırım yeterince yaşadım.
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategie ntck
Yanlışlıkla kaldırırsanız, lütfen uygulama içi satın alımlar satın almayın. Tüm satın alma işlemleriniz kaydedilmez VE ilerlemeniz kaydedilmez. Beni gerçekten dolandırdı
Oyun harika, sadece wave'i tekrar oynamak istediğinizde veya bonus almak için monitörden reklamları izlemek istediğinizde reklamlar var.Genel olarak 10/10 veriyorum.
DÜNYANN ENİ OYUNLARN DANBİRİ
Tiktok'ta dürüst bir reklam gördüm ve denemeye karar verdim ve buna değdi. Orijinal karakterlerle çok iyi bir TD oyunu!
Knife Hit Arkada oep
Oyun Harika! İndirmenizi tavsiye ederim 5 10000000 yıldızı hak ediyor
Neden hızlı ödeme yapılması gerekiyordu? Artı, onları yerleştirdikten sonra neden canavarımı düzenleyemiyorum. Sanat harika çünkü sevimliler ama görünüşe göre bu oyun oyuncuları parayla sağıyor ve bazen reklamlar donuyor ve donduktan sonra oyunumu yenilemem gerekiyordu lütfen bunu düzeltin ve belki size daha fazla yıldız veririm.
Oldukça eğlenceli bir oyun, ancak kuleleri yerleştirdikten sonra toplayamam ya da onları hareket ettirmeyi seviyor gibi görünüyor ve devon'un en azından bir menzil tutkunu ihtiyacı var.
sarmıyor ama iyi
Tatlı grafik ve azcık strateji... daha ne yönlendiricisin ki
Güzeldi ama çabuk sıkılıyor. Görünüşe göre başlangıçta sana 1 efsanevi canavar vermişler, sadece oynamaya devam etmen için sonra bırakıyorlar. Pek çok canavarı çağırın ama Kevin dışında hiçbir zaman Amy efsanevi olmadı.
Harika bir oyun ama neden her çekilişte aynı canavarı alıyorum ve canavardan bahsetmişken, onun için bazı evo taşları satın almadıkça canavarınızı evrimleştirmek neredeyse imkansız, lütfen bu sorunu düzeltin
Harika bir oyun ama seviyelerden daha fazlasına sahip olsaydı harika olurdu... bir arka plan hikayesi gibi.
harika ve eğlenceli oyunlar, bütün gün oynuyorum ve çok eğleniyorum ve canavar harika, temiz bir oyun, geliştiricilere devam edin!!!
Güzel oyun basit ve sıradışı
iyi nt fazla reklam ve isteğe bağlı
Sıkıcı ve ne kadar seviye atlarsanız o kadar çok OP düşmanları özellikle kayaları kıran düşmanlardır.
Afk hasadını kontrol etmek için sık sık geri gelen bu eğlenceli küçük zaman geçişinden zevk alıyordum, ancak bugün giriş yapıyorum ve Keven'imi kral mücevherimi ve tüm yükseltmelerini kaybettim,
Bu oyun oynamak çok eğlenceli, bunun bir pay2win oyunu olduğundan şikayet edenler için, sadece eziyet edin ve tüm efsaneleri ve efsaneleri ücretsiz olarak alacaksınız.
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strateji Oyunları pxol
Yeni çıkan reklam sistemi nedeniyle, reklama değil, x'e tıklamama rağmen beni bir chrome sayfasına, ardından google play'e yönlendirdi. Ama bu gece, saatlerce bu oyunu oynayarak harcanan zavallı telefonum, chrome, g.play, oyuna devam etme ve uygulama listesini açmaya çalışmamın işkencesine dayanamadı ve sistemi çökertti. . Satın almalarımla birlikte GÜNLERCE ilerleme gitti. Facebook ve Google Play'e yeniden bağlanmak işe yaramadı. Nedensiz yere sıfırlanıyor.
Ganância Do Invocador Estratégia gtr
Tr dil şartı
Efsanevi çağırma oranı cehennem kadar kötü, 100 bin efsanevi mücevher harcadığınızı hayal edin, ancak sadece 2 efsanevi kahraman elde edin. Şimdiye kadarki tek sorun bu, gerisi iyi
Sanat tarzı sevimli ve sonunda reklam ekibi yüzünden pes ettim ve indirdim.
Daha önce açıkça Facebook hesabıma giriş yaptığımda ve bir canavar için bir paket satın aldığımda ilerlememi kaybettim. Şimdi oyun ilerlememi geri almama izin vermiyor ve keşke bu sıfırı değerlendirebilseydim
3 3 verirdim ama instagramda yıldızlarında reklam oyununda tanıtımda devam eden başkala değil ama yine de kendi başına oyunda daha iyi olduğunu gösteriyodu ama hiç buda bu oyunu dolandırdığını 2x hızlandırma bile yapmayıp gösteriyi birval aval aval baktırması karakter oyun
Bir hesabım vardı ve oyunu sildim. Satın alınanları veya herhangi bir şeyi iade edemiyorum. Geçen sefer hesaptan tekrar kaydoldum ama işe yaramadı. Yardım.
Oyun gibi, tahtadaki canavarlarımı sahip olduğum yenileriyle nasıl değiştireceğimi bulmakta zorlanıyorum.
değiştirebilmek ama bu inanılmaz oyun güzel ve tek sorunu değiştirme eşyası yokluğundan bunu okuyo isen 🥰
Skor tabloları tıkandı. Lütfen buz kraliçesi fırtına mücadelesini düzeltin ve lütfen usta, buz kraliçesi ve volkan kraliçesi mücadele modlarının hardcore'unu getirin.
Gerektiğinde yardım sağlamasalar da güzel geliştiriciler tarafından yapılmıştır. Zor modda oyunda ilerlememi imkansız kılan bir hatam var. E-posta yanıtları hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.
fena değil
Kardeşim, bu oyunun reklamları doğruydu! Ve sadece bu da değil, BOĞAZINIZDAN AŞAĞIYA REKLAM GEÇİRMEZLER! Muhtemelen bu lol yüzünden tüm zamanların en sevdiğim cep oyunlarından biri.
Korkunç, oyun genel olarak iyi ama müşteri hizmetleri, kaybolan ilerlemem için yardım isteyen e-postamı yanıtlayarak korkunç bir iş çıkardı.
Çok eğlenceli bir oyun... Başladığında. Oyunun başlatılırken çoğu zaman yükleme ekranını geçemediği bir hata yaşıyorum. Oyun başladığında çok eğlenceli oluyor. Bu düzeltilirse, 5 yıldız