Post by verscompperrenspa on Feb 16, 2022 23:41:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai daugiau pinigų ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Runners Adventure game 2022 version ▞▞▞
Tai įdomus žaidimas, kurį, deja, stabdo 31 lygio reikalavimai, kuriuos per sunku pasiekti, todėl reikia išlaikyti lygį. Labai norėčiau, kad galėčiau tobulėti, nes man patinka žaidimas.
Po daugiau nei 10 minučių žaidimas vis tiek nebuvo įkeltas. Turėjau susigrąžinti pinigus ir pašalinti. Pagaliau galėjau nusipirkti ir įdiegti. Dabar tai ispanų kalba. Nerandu, kaip jį pakeisti į anglų kalbą. Likusi planšetinio kompiuterio dalis yra anglų kalba.
Apskritai žaidimas yra gana geras, bet vis tiek nepalyginamas su originalu
Įniršį sukeliantis ir siaubingas
Pigus originalių Sonic Runners nuplėšimas. Istorija taip pat nebuvo stiprioji originalo pusė, tačiau buvo daug geresnė veikėjų įvairovė, galimai nesibaigiantis bėgimas, sezoniniai įvykiai ir personažai, ji vizualiai atrodė geriau ir buvo nemokama, o programėlėje buvo galima įsigyti. Jei įmanoma, įvertinčiau šią šiukšlę 0 žvaigždučių. Atsisiųskite nemokamą Sonic Runners Revival. Kur kas geriau išnaudokite savo laiką ir vis tiek visiškai nemokamai, nes visus sezoninius personažus galite rasti ištisus metus.
Nebegalima žaisti neprisijungus.
Tai gana smagus žaidimas. Esu tikras, kad jie gali su juo nuveikti daugiau, bet vis tiek smagu ir sudėtinga. Norėtume, kad mums nereikėtų mokėti už tai.
Per sunku
Tai tiesiog geras nuotykių žaidimas, kai esi beprotiškas
neprilygsta originaliems garsiniams bėgikams. ir nuo išleidimo nebuvo atnaujintas arba neturėjo naujo turinio.
Žaidimas kaip visuma yra malonus, ir aš visada pasiimu jį, kai turiu laiko žudyti. Valdikliai yra paprasti, tačiau reaguoja, ir apskritai aš tikrai nematau jokių problemų, išskyrus galbūt stabilumą. Tačiau kartais susimąstau, ar ir kada sulauksime naujo turinio, galbūt kelių personažų pavidalu, panašaus į originalų Runners žaidimą, bet akivaizdžiai be pinigų griebimo ruletės sistemos. Galbūt turite kokių nors žodžių apie galimus būsimus atnaujinimus?
Štai mintis: atnaujinkite žaidimą taip, kaip originalas iš tikrųjų tik atkartojo originalų pragarą ir grąžinkite originalą! Nors geras žaidimas.
Šis žaidimas yra blogas, jis nė iš tolo neprilygsta tiems, kurie buvo sonic runners praeityje, ir aš pasiilgau to žaidimo, bet tai yra daug blogiau, bet taip nutinka, kai gameloft daro tokius dalykus visiškai šlykščiai
Tai geriausias visų laikų žaidimas, o detalės taip pat labai geros!
Skrydžio charakterio žaidimas yra juokingai blogas. Per daug plūduriuojantys ir netikslūs valdikliai, visiškai nenurodant likusio skrydžio laiko, kuris pats yra per trumpas, atsižvelgiant į tai, kokie neaiškūs valdikliai. Be to, kai baigiasi paslėptas skrydžio matuoklis, veikėjas patenka į tokią būseną, kai tiesiog nereaguoja į jokius valdiklius, o tai yra labai varginanti, atsižvelgiant į beveik begalinį spyglių gaudyklių ir raketų, kurios yra be reikalo prigrūstas lygiuose, skaičių. Šie pavojai taip pat turi erzinantį poveikį – atima jūsų valdymą, nekompensuojant nenugalimumo rėmeliais, todėl susidaro absoliuti „žaidimo“ netvarka, kurią sudaro tik jūsų veikėjas, šlubuojantis per sceną, kai yra sumuštas kaip pinball tarp nesibaigiančių pavojų. Atgimimo nenugalimumas taip pat baisus tuo, kad jis taip pat kenčia nuo kontrolės stokos, užkrečiančios žaidimą, dėl kurio dažniausiai vėl tampate nestabilus ir grįžtate į pavojingo pinbolo skaistyklą, už kurią žaidėjas yra baudžiamas už praleistus šuolius tiesiogine prasme. milisekundžių, o tai tikriausiai vėl privers jus mirti.
Sonic Runners Adventure jeu Aventure zlh
Šis žaidimas yra tikrai geras, jis turi gerą grafiką ir gerą personažų dizainą, jis panašus į garsinius herojus
Tai gana smagus žaidimas. Nors norėčiau, kad nepašalintumėte Sonic Runners
Galbūt galite pridėti kelių žaidėjų mūšių, kad galėtumėte įveikti kitus žmones tokiose lenktynėse, kaip įgyti sugebėjimų, pataikyti į žmogų ir sulėtinti
Gerai, bet trumpai. Paprasta, lengva išmokti ir veikia sklandžiai, nors nepaisant kelių nedidelių nesklandumų (vieno meniu ir pasaulio žemėlapio dalys pasidarė juodos, o dėl kito nustojo veikti žiedų skaitiklis), aš tikrai nusivyliau ilgiu. . 48 etapai skamba šiek tiek ilgai, kol atsižvelgsite į tai, kad kiekvienas etapas trunka daugiausiai 3–4 minutes. Įgudęs žaidėjas gali lengvai jį įveikti per dieną, o surinkus visas žvaigždes, pakartojimo vertė yra nedidelė arba visai nėra.
Man patinka, kaip jie ieškojo 3D stiliaus, kaip atrodo scena ir personažai, nors, mano nuomone, originalus Runners žaidimas atrodė daug geriau 2D. Žaidimas yra geras, manau, kad nereikia jokių koregavimų. Vienintelis dalykas, kurio dauguma gerbėjų tikrai nori, yra begalinis režimas ir daugiau bičiulių
Sonic Runners Adventure game アドベンチャー kyaj
Trūksta ir vidutiniškas originalių Sonic Runners įpėdinis. Didžiausia šio žaidimo problema yra visiškas turinio trūkumas. 9 simboliai ir maždaug 5 pasauliai, kuriuos galima 100% pakeisti vos per kelias dienas. Jei tai būtų nemokamas žaidimas, tai būtų bent jau pakenčiama, bet mokėti pinigus už prastesnę „Runners“ versiją buvo didžiulis nusivylimas. Šiam žaidimui reikia atnaujinimų, naujų personažų pridėjimo, naujų etapų ir paskatos žaisti nuolat, nes, kaip yra dabar, jis greitai atima pinigus.
Kiekvieną kartą sugenda iškart įkėlus g ir turiu galingą žaidimų planšetę
Man patinka šis žaidimas, bet turiu vieną problemą: jis nėra begalinis. Nėra tokio režimo, kuriame iš tikrųjų galėtumėte bėgti amžinai. Žinau, kad yra „begalinių“ lygių, bet jie tikrai nėra begaliniai. Kai įgyvendinsite savo tikslus, viskas baigsis. Šiam žaidimui reikalingas arkadinis režimas, kuriame jūs tiesiog bėgate amžinai ir tikrai smagiai praleisite laiką. Nėra tikslų, kuriuos reikia įgyvendinti. Tiesiog grynas smagumas. Tai geras žaidimas, bet manau, kad originalus Sonic Runners buvo geresnis nei šis. Tai turėjo daug daugiau, ir jūs iš tikrųjų galėjote bėgti amžinai.
Manau, kad tai puikus žaidimas, ne geresnis už originalą, bet šis taip pat geras
Programėlė neveikia ir aš nusipirkau du kartus, noriu grąžinti pinigus arba pasakyti kodėl ji neveikia
Sonic Runners Adventure game Przygodowe rrrq
Mano patirtis buvo geriausia, bet ne tokia gera kaip garsinių bėgikų. #Sonic Runners Revival #Bring back Sonic Runners #Sega reikia sugrąžinti garsinius bėgikus
Idle Arks: Build at Sea Gündelik fkmc
Sonic Runners Adventure game Avanture lqgq
Šis žaidimas yra geras dvasinis Sonic Runners įpėdinis, tačiau, mano nuomone, šis žaidimas jo niekada nepakeis.
Tai prastesnė garsinių bėgikų versija
Gana smagu, bet nepakeičiamas nuostabus originalas.😔
Šis žaidimas tikrai geras
Jis gali būti ne toks puikus kaip originalus „Sonic Runners“, bet vis dėlto jis puikus.
Nusipirkau šį žaidimą ir dabar jis nebeveikia. Norėčiau susigrąžinti pinigus už žaidimą. Dėkoju
Man patinka šis žaidimas, bet jam reikia klasikinio garso valdymo, kad jis galėtų būti kaip geras 2D žaidimas