Post by quepamppturjazzpers on Mar 9, 2022 1:51:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Loop Maker Pro - Music Maker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Loop Maker Pro - Music Maker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar dözümlülüyü pozur ▞▞▞
▞▞▞ Loop Maker Pro - Music Maker 2022 version ▞▞▞
Onu istifadə etmək üçün yüklədim və pulsuz deyil, istifadə etmək üçün pul ödəməlisən... id heç bir ulduz qoymuram, amma mənə icazə verməzdim... onu yükləməyi düşünən insanlara vaxtınızı itirməyin
0 ulduz olsa, verəcəm. Bu proqramdan istifadə etməyin! Mənim gcash-dən avtomatik olaraq 605 php yükləndi! Premium hesaba abunə olduğumu xatırlamıram! Ehtiyatlı olun!
Mən 0 ulduz verirəm bu çılpaq proqramı heç vaxt yükləməyin o başlamayacaq pulsuz sınaq pulsuz sınaq deyərək lal tərtibatçıdır
Quraşdırılmış və 2 dəqiqədən az istifadə edilmiş artıq 3 30 saniyəlik reklamla vurulmuşdur. sağol!
thi loop maker pro it nic mən musiqimi edə bilərəm 😘
Bu, olduqca zəhmli təcrübədir, sadəcə olaraq, çox sadədir, lakin məni narahat edən faktor, həqiqətən, hazırda ödəyə bilmədiyim ödənişlərdir.
Həqiqətən gözəl proqram, lakin proqramı yükləmək bir az vaxt tələb edir, lakin ümumilikdə həqiqətən gözəl proqram
Uşaqlar, sizə lazım olan tək şey reklam fəaliyyətlərini və Com.gismart.custompromos.promos.activities-i, həmçinin .HtmlActivity-ni və HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Plus çox gözəl səs paketlərini ödəməyə ehtiyacınız yoxdur. Pulunuza dəyməz. Bundan başqa daha yaxşı proqramlar.
Loop Maker Pro - Music Maker موسیقی و صدا zdd
Potensial ola bilərdi. Sadəcə 9.99 kimi qeyd edin. Pul qazanmaq üçün yalan danışmaq lazım deyil. Və bu 6-cı sinif şagirdindən gəlir. Və hamımız bilirik ki, burada hamı sizdən daha ağıllıdır. Sadəcə vaxtınızı boşa xərclədiniz. 0 ulduz
Hey, proqram istədiyi zaman işləyir. Donur. Niyə 9 99 ay olur və altda olanlar belə açılmır. Proqramı çox bəyənirəm. Əgər donarsa, o da pulsuz ola bilər
Yenilənmiş versiyanı bəyənin. Yaxşı işlərə davam edin
Mən oyun mağazası kapitalizminə nifrət edirəm. Niyə bizdən bu günlərdə beat çalmağımızı xahiş edirik, ancaq siz musiqi çalırsınız? Ətrafda musiqiyə ehtiyacı olan kasıb insanlar da var, ona görə də bu ödəniş variantını ləğv edin və ya onu bütün istifadəçilər üçün bir-bir pulsuz edin və bütün dəsti ödəyin! Heç vaxt bu axmaq proqramı tövsiyə etməyin və bildirməyin!!!
Çox yaxşıdır
Asan və ümid etdiyim şeyi etdim.
Gözəl amma çoxlu reklamlar
Ödəniş etmədən əsas hissəyə belə çata bilmədim. Nə vaxt itkisi. Siz problemi həll etməyincə mən bu proqramı endirməyəcəyəm
Digər pulsuz proqramlar kimi yaxşı deyil
Bu rep beats yaratmaq üçün yaxşı proqramdır.
İnkişaf etdiricilər, ekranın yuxarı sol tərəfində x işarəsi olan bir video və ya başqa bir şey göstərməsəniz, mən bunu 1 ulduzdan çox qiymətləndirmirəm. Niyə bir şeyi sınamazdan əvvəl pul ödəməliyəm?
Əgər mükafat üçün ödəniş etməsəniz, hər dəfə düyməyə basdığınız zaman reklam görünəcək. Bu proqramı quraşdırmayın.
Proqram məni buraxmır. Oyun cox pis
Mən, həqiqətən, bu oyunu 1 ulduzla qiymətləndirməməli olduğunu düşünmürəm, lakin o, mənə 49,99 funt sterlinqlik abunə ilə spam göndərir, niyə biz onu pulsuz əldə edə bilmirik?
Yaxşı tətbiq
Mən bunu digər proqramlar kimi hiss etmirəm ki, bu proqrama birdən çox ulduz verə bilmərəm, çünki google profilinizdəki şəklin adı üzə çıxacaq.
Loop Maker Pro - 音樂創作家 音樂與音效 tum
Pis deyil
Loop Maker Pro - 音樂創作家 音樂與音效 wzm
Mən 3 dəfə pro üzvlüyündən imtina etməli oldum və sonra altda super kiçik mətn var idi, deyəsən mənim görməyimi istəmədiklərini düşünürdüm ki, bu mənə proqramı sınamağa imkan verdi və mən tətbiqdə olanda belə bir şey var. müxtəliflik yoxdur, siz 16 səs və bir neçə başqa səs əldə edirsiniz və başqa heç nə yox idi, mən təxmin edirəm ki, çoxlu 5 ulduzlu rəy var ki, bunların hamısı saxtadır və ya lal insanlar tərəfindən hazırlanmışdır, çünki bu proqram süpürgə çubuğundan başqa bir şey deyil. süpürgə.
Quraşdırmayın , saxta , fırıldaq , istifadə etməzdən əvvəl pul , faydasız , orada çoxlu pulsuz nümunələr var .
Tətbiq haqqında həqiqətən bilmirəm, amma reklamlar avtomatik olaraq davam etdiyi üçün əsəbiləşdim, sizinlə paylaşdığım üçün çox üzr istəyirəm.
Mən bunun pulsuz olduğunu düşündüm, lakin siz pulsuz sınaqdan keçirdiniz və sonra əlli dollar ELLI BUCK ödəməlisiniz.
Loop Maker Pro – Musikkskaper Musikk og lyd duc
Axmaq proqram, çox bezdirici
Yaxşıdır, amma ritmi harada yaza və paylaşa biləcəyimi görə bilmirəm
Loop Maker Pro - Music Maker Musica e audio yup
Tamamilə yararsız və reklamlarla doludur
Hər şey premiumdur,həmçinin yalnız 1-2 və ya 3 musiqi açıqdır, HƏMSI VAR?!?! Musiqi paketinin kilidini açmaq üçün reklamı izləmək istəsəniz belə, reklam yüklənmir və yükləmək istəsə belə, yüklənmir!
narkotik!!!!!!!!!!!!!
MotoGP Racing '21 እሽቅድድም ukl
Kifayət qədər yaxşıdır, amma mənim üçün deyil
Tamamilə vaxt itkisi! Əgər pop-up reklamlar hər küncdən sizə hücum edirsə və utanc verici saatlar artıq yox dediyiniz bir şeyi sizə satmağa çalışırsa, musiqi yaratmağa heç bir yol yoxdur. Həqiqətən istifadəçi dostu bir proqram yaratmamağı, ancaq ödənişli divardan keçən bəzilərinə tez pul qazanmaq üçün necə göstərildiyini göstərir... Bunu heç kimə tövsiyə etmə! hiylə etmə... Müzakirə!
Yaxşı proqram deyil, paketlərdən razı deyiləm
Bu proqrama nifrət edirəm, həqiqətən pisdir və sərin deyil, vaxtınızın itkisidir 😒🤮😠
İmkanım olsaydı, ona sıfır Ulduz verməzdim. Sadəcə sadə fakta görə ki, mən proqramı endirmişəm və onlar məndən dərhal aylıq pulsuz abunə olmağımı istəyirlər. Nəzərə alın ki, ödənişsiz sınaq kimi qeyd olunsa da, onlar sizi yalnız həmin abunəlik üçün $50 plus qazanıblar. Mən ondan istifadə etmək istəyib-istəmədiyimi yoxlamaq üçün hətta onu keçə bilmədim.
nc